KidiX persuitnodiging – 18 oktober om 14u

KidiX persuitnodiging – 18 oktober om 14u

Ontdek KidiX, nieuwe en unieke belevingsdagen voor families en kinderen.

KidiX is een gloednieuw concept, gelanceerd door het agentschap Axitect - specialist in Kids, education en family marketing - samen met FISA, bekend van o.m. BATIBOUW. De belevingsdagen willen zowel kinderen (4- tot 14-jarigen), ouders, grootouders en andere begeleiders van kinderen inspireren rondom diverse thema’s. Tijdens de herfstvakantie, van 28 tot 31 oktober, transformeert Brussels Expo in een 11.000 m² groot platform waar het hele gezin de nieuwste trends van morgen kan horen, zien en proeven dankzij een uitgebreide waaier aan activiteiten en entertainment.

KidiX: Kids & Family Experience Days

KidiX slaat een brug tussen het fantasierijke universum van kinderen en de nuchtere wereld van volwassenen. De belevingsdagen bezielen kinderen met héél wat projecten en activiteiten en ouders en begeleiders worden op een originele manier geïnformeerd en gestimuleerd. Zo kunnen jong en oud elkaar ontmoeten en samen deelnemen aan een groot aanbod van activiteiten.

KidiX is opgedeeld in zeven zones: [email protected] waarin het ‘huis op maat van het gezin’ centraal staat, een Discover Zone met tips & tricks voor de leukste daguitstappen, in de Education Zone pikken we informatie mee over opleidingen en educatieve projecten, de Services Zone biedt ouders suggesties voor het runnen van het huishouden, de Food & Ecologie Zone benadrukt het belang van gezonde voeding en lekker koken voor de hele familie, in de Enjoy Zone komt vrijetijdsbesteding uitgebreid aan bod en in de Fashion Zone is het een en al mode en beauty wat de klok slaat. Tussen de vele exposanten zien we namen als Proximus, AG Insurance, Stad Brussel, Lidl, ING, Kidibul, Playmobil, Disney, C&A,…. De verschillende zones met originele en interactieve activiteiten zorgen voor een verfrissende afwisseling tussen informeren en beleven.

De belevingsdagen gaan door tijdens de herfstvakantie, wanneer families volop speuren naar leuke indoor avonturen om samen te beleven. Ideaal om samen uit te blazen na de rush rond de start van het nieuwe schooljaar.

Persconferentie met Start To Play Music

Philippe Close, burgemeester van Brussel, zal de conferentie openen en toelichten waarom Stad Brussel trotse partner is van KidiX. Hij geeft het woord door aan Peter De Voght, directeur van KidiX, die uitlegt wat de belevingsdagen tot een uniek event maken en wat we er mogen verwachten.

Als voorsmaakje van KidiX, krijgen de journalisten samen met hun kinderen een initiatie Start To Play Music tijdens de persconferentie. De nieuwe vzw ‘Iedereen Muzikant’ wil via dit project jong en oud het genot en belang van het spelen van een muziekinstrument bijbrengen. Start To Play Music is op KidiX deel van de Enjoy Zone, waar onder andere bekende Belgen tonen hoe zij dankzij dit initiatief een muziekinstrument leerden bespelen.

Save the Date(s)

De persconferentie gaat door in de C-Lounge van Trade Mart Brussel op woensdagnamiddag 18 oktober van 14u tot 16u30.

Atomiumsquare, 1 – PB 211

1020 Brussel

Klik hier om u (en uw kinderen) in te schrijven vóór 6 oktober 2017 .

 

KidiX vindt plaats van 28 oktober tot en met 31 oktober 2017, in Brussels Expo. KidiX verwacht meer dan 20 000 bezoekers. Meer informatie volgt in ons persdossier.

Surf voor meer informatie naar http://www.kidix.be

 

 

Contacteer ons
Astrid Dupuis Project Manager, Two cents
Astrid Dupuis Project Manager, Two cents
Over KidiX

KidiX is een belevingsbeurs voor families en kinderen van 4 tot 14 jaar. Ga op ontdekkingsreis in de wereld van het kind: sport, koken, muziek, mode, avontuur, spelen, genieten... meer dan 100 activiteiten om als gezin te beleven. Beleef een super mega coole dag!

Brussels Expo
Belgiëplein, 1 - 1020 Brussel

KidiX
Lenniksebaan 451
1070 Brussel