KidiX: unieke belevingsdagen voor kinderen en families!

KidiX: unieke belevingsdagen voor kinderen en families!

De virtuele wereld heeft geen geheimen meer voor onze kinderen, maar er valt uiteraard nog heel veel te ontdekken in de echte wereld, een tastbare plek vol geuren en kleuren en boeiende uitdagingen. Om onze kinderen aan te moedigen  hun horizon te verbreden en hun voelsprieten uit te steken lanceert het Agentschap Axitect - specialist in Kids, education en family marketing - samen met FiSA - professioneel beursorganisator (bekend van Batibouw) - KidiX, een belevingsbeurs waar kinderen en hun familie kunnen zien, proeven en voelen en de trends van morgen samen kunnen beleven. 

Tijdens de herfstvakantie, van 28 tot en met 31 oktober, wordt  Brussels Expo omgetoverd in een 11.000 m² groot platform waar zowel kinderen (4- tot 14-jarigen), ouders, grootouders en andere begeleiders geïnspireerd worden rondom diverse thema’s zoals sport, voeding, muziek, mode, mobiliteit...

 

DOEL 

“In de huidige drukke digitale tijden, wordt het een steeds grotere uitdaging om samen met het gezin tijd door te brengen. KidiX wil de hele familie samenbrengen en daagt hen uit om aan tal van verschillende activiteiten deel te nemen. Kinderen worden in de virtuele wereld constant geprikkeld, maar het is ook erg belangrijk om hen te blijven inspireren om aan sport te doen, zichzelf te ontwikkelen, hun passie te vinden en op zoek te blijven gaan naar nieuwe uitdagingen en interesses. Ouders dienen hier ook actief bij betrokken te zijn. De herfstvakantie is de uitgelezen periode om na de rush rond de start van het nieuwe schooljaar, samen tijd door te brengen als familie”, aldus Peter De Voght, directeur van KidiX.  

 

INSPIREREN – INFORMEREN - BELEVEN – EDUTAINMENT - ENTERTAINMENT

·        KidiX slaat een brug tussen het fantasierijke universum van kinderen en de nuchtere wereld van volwassenen zodat jong en oud elkaar kunnen ontmoeten.

·        KidiX moedigt kinderen aan hun horizon te verbreden en hun voelsprieten uit te steken.

·        De belevingsdagen garanderen kinderen en families een super mega coole dag!

1 BEURS, 7 ZONES

Op KidiX zijn er meer dan 100 activiteiten te beleven voor de hele familie: masterchef worden, muziek leren spelen, genieten van een live optreden, tv-helden ontmoeten of zelfs duiken... Daarom is de beurs opgedeeld in zeven verschillende zones, om gemakkelijk alle activiteiten terug te vinden in het uitgebreide aanbod.

U vindt het volledige persdossier in onderstaande bijlage, voor uitgebreide informatie over de verschillende zones en de activiteiten. 

Openingsmoment

​Op zaterdag 28 oktober om 10u30 wordt er een openingsmoment georganiseerd. Laat ons weten of u hier aan wil deelnemen, of een andere dag van de beurs aanwezig wenst te zijn. 

 

Contacteer ons
Astrid Dupuis Project Manager, Two cents
Astrid Dupuis Project Manager, Two cents
Over KidiX

KidiX is een belevingsbeurs voor families en kinderen van 4 tot 14 jaar. Ga op ontdekkingsreis in de wereld van het kind: sport, koken, muziek, mode, avontuur, spelen, genieten... meer dan 100 activiteiten om als gezin te beleven. Beleef een super mega coole dag!

Brussels Expo
Belgiëplein, 1 - 1020 Brussel

KidiX
Lenniksebaan 451
1070 Brussel